top of page

Marsvin for salg

Her er en liten oversikt over hvilke marsvin jeg kan vurdere å selge til et godt hjem nå. Jeg har god plass til dem her selv, så de selges kun om noen er spesielt interessert og vil tilby dem et godt liv :-)

Oppdrettet er kun for hobby og utstilling, og dette er absolutt ikke noe jeg tjener penger på. Det er viktig for meg at marsvin som blir brukt i avl får en trygg og fin drektighet, og at mor og barn får alt de trenger. Alle "avlsdyr" får lange gode pauser mellom hvert kull, og pensjoneres tidlig. Jeg selger ikke til dyrebutikker, ønsker heller å selge til folk selv slik at jeg får hjelpe deg/dere så godt jeg kan. Marsvin som er kjøpt av meg kan leveres tilbake når som helst, men kjøpesum refunderes ikke. Tenk allikevel nøye over om du har tid og interesse for å ha marsvin i mange år (de kan leve lenge).

Marsvin herfra selges ikke til et liv alene uten andre marsvin.

Unger må være med moren til de er 4 uker og 300 gram, men noen trenger mer tid. Jeg skriver som regel en cirka tid på når de er leveringsklare, men vær klar over at dette ikke alltid stemmer. 

bottom of page